BlueKOMBUCELL TRIBIOTICS
Descriere:
Este obținut prin atomizarea oțetului de Kombucca în care au fermentat: ghimbir, pulbere de graviola, semințe de dovleac, turmeric, ardei iute(chilly), sâmburi de caise și busuioc.
Conținând probiotice, prebiotice, postbiotice, antioxidanți și enzyme, reface și întreține flora.
Fiind un produs tribiotic, acesta constituie o nouă tendință în rândul alimentelor funcționale. Produsul combină compușii prebiotici și microorganisme benefice cu metaboliți postbiotici, realizați de microorganisme probiotice. Creșterea biodisponibilității compușilor bioactivi din produsele conținute s-a realizat utilizând tehnologia modernă de cultivare a coloniilor simbiotice de drojdii și bacterii.
Acest produs îmbină eficient efectele Kombucca cu efectele pe care le au ingredientele fermentate. Așadar, produsul are și alte beneficii, precum: energizant, antitumoral, antiinflamator, conferă energie, accelerează funcționarea metabolismului și crește și menține imunitatea organismului.
Mod de utilizare:
Se administrează o capsulă de 2 ori pe zi, înainte de mese, dimineața și seara cu un pahar cu apă plată. Se recomandă consumarea pe o perioadă de 4-6 luni.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.