Graviola Ceai din frunze:
Printre plantele minunate ale Pământului se află și Graviola (Annona Muricata, Guanabana), un arbore permanent verde care creste cu precadere in zonele tropicale si subtropicale ale planetei. Planta Graviola a devenit de curand mai cunoscuta dn populatia Occidentulul, insa are o istorie ndelungata îndomeniul remediilor din plante vechi și tratamentelor traditionale in zonele in care creste acest arbore. Acum e cunoascuta in intreaga lume pentru calitatilor revolutionare, curative si regenerative pentru intreg organismul uman – vezi articole pe net.
Graviola, un copac din padurea Amazoniana, are un aport foarte important in cresterea gradului de imunitate a organismului, este o sursa naturala bogata in vitamine, fibre, antioxidanti, peptide si uleiuri esentiale. Graviola are peste 100 de fitochimicale acetogenine diferite ce se regasesc in toate partile acestui arbore, fiind una din cele mai cercetate plante.
Se recomanda pentru o stare de bine! Sustine calitatea vietii!
Mod de preparare pentru Graviola Ceai:
Se adauga 5-7 gr. de Graviola Ceai pisate intr-o cana de sticla sau ceramica. Se fierb 250 – 350 ml apa. Apa fiarta se toarna apoi in cana peste frunzele pisate. Se acopera si se lasa sa infuzeze 30 – 45 minute. Se strecoara si se poate consuma cald sau rece. Se recomanda pentru indulcire: stevie, sirop de agave sau mesteacan sau miere. Puteti adauga si putin suc de lamaie pentru aroma.
Utilizarea recomandata pentru Graviola Ceai
Se pot consuma 1 – 3 cani pe zi, de preferinta cu 30 minute inainte de masa. Utilizati pe perioade scurte de timp, 1-2 luni.
Atentionari:
A se pastra ferit de caldura, lumina si umiditate. A nu se lasa la indemana copiilor. A nu se depasi doza zilnica recomandata (3 cani). Produsul nostru este 100 % natural, obtinut in conformitate cu standardele de calitate ISO 9001 si ISO 22000.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.