OȚET Blue KOMBUCELL
Oțetul de Kombucca natural 100% este utilizat în aromarea salatelor și a tuturor preparatelor în care se utilizează oțetul, acesta venind cu un plus de beneficii pentru sănătatea noastră. În acest oțeț s-au fermentat ingrediente importante pentru menținerea și redobândirea sănătății nostre, precum: turmericul, ardeiul iute (chilly), pulbere de graviola, sâmburi de caise, ghimbir, semințe de dovleac și busuioc.
În urma cercetărilor efectuate în cadrul biologiei moleculare, s-a demonstrat faptul că fiecare organism uman are de 10 ori mai multe celule microbiene decât celulele care compun organismul, iar numărul de gene microbiene este de 150 de ori mai mare decât cel al genelor umane. Așadar, putem constata faptul că raportul dintre bacteriile benefice și cele dăunătoare este important pentru sănătatea noastră.
În schimbul hranei pe care noi o oferim organismului, acesta ne ajută să digerăm alimentele, să creăm necesarul de vitamine și să consolidăm sistemul imunitar. Aceasta se numește relație simbiotică.
Sistemul nostru imunitar trebuie să tolereze mii de tipuri de bacterii care nu ne afectează organismul, deoarece acestea au un rol fundamental în lupta împotriva bacteriilor rele, adică a agenților patogeni.
Mod de utilizare:
Se pulverizează, după gust, pe salate sau alte preparate.
Fii primul care adaugi o recenzie la „Otet Blue KOMBUCELL”