TERMENII ȘI CONDIȚIILE DE UTILIZARE

 

Site-ul: www.vorovir.ro vă este oferit spre folosintă, cu unica condiție de a accepta fără nici o modificare a acestor Termeni și Condiții de Utilizare.

www.vorovir.ro se află sub administrarea SC VOROVIR SRL-D cu sediul în Iași, sos. Nicolina, nr.8, bl.937A, et.8, ap.28, fiind înregistrat la Registrul Comerțului cu nr. J22/118/2016, CUI: 35447436

 

Prin folosirea acestui site, sunteți de acord cu Termenii și Condițiile de Utilizare. În cazul în care nu sunteți de acord cu acești Termeni și Condiții de Utilizare, nu folosiți acest site și nici informațiile ce sunt în conținutul acestuia.

 

SC VOROVIR SRL-D oferă acces liber la acest site, pentru face cunoscută munca depusă pentru a satisface toți clienții.

Se interzice folosirea sau contactarea site-ului în vederea alterării lui, a conținutului sau securității acestuia și nici în vederea discreditării SC VOROVIR SRL-D, a clienților, produselor, serviciilor și angajaților acestora.

Acest site este oferit în actuala formă fără alte garanții.

Nu suntem responsabili pentru nefidelitate, nepotriviri, indisponibilități sau alte defecte ale acestui site sau ale conținutului său. În nici un caz SC VOROVIR SRL-D nu va fi responsabil pentru pagubele utilizatorilor, ale sistemelor de calcul sau altele, chiar dacă SC VOROVIR SRL-D a informat asupra posibilității producerii unor astfel de pagube.

Pentru utilizarea site-ului în condiții bune, recomandam citirea atentă a termenilor și condițiilor.

Site-ul SC VOROVIR SRL-D este protejat de Legea pentru drepturile de autor. Copierea, reproducerea sau utilizarea parțială sau integrală a conținutului acestui site este interzisă și se pedepsește conform legilor în vigoare.

Dacă Termenii și Condițiile vor suferi modificări ulterioare, utilizatorul va fi notificat prin intermediul contului de utilizator.

DREPTURILE CONSUMATORULUI

Vânzătorul răspunde pentru orice lipsă a conformității existentă în momentul livrării produselor.  

În acest caz clientul are dreptul sa solicite vânzătorului, în funcție de opțiunea sa,ca măsură reparatorie, înlocuirea sau repararea produsului.

Repararea/înlocuirea  va fi realizată într-o perioada de timp, amiabil stabilită cu acordul ambelor părți și fără inconveniente semnificative pentru consumator.

CONDIȚII LEGALE

Site-ul SC VOROVIR SRL-D funcționează conform Prevederilor legale ale Statului Român. Vor fi raportate autorităților competente, orice tentative de fraudă. În cazului unui conflict apărut între SC VOROVIR SRL-D și utilizatori/clienți, se va încerca rezolvarea amiabilă a situației, dacă acest lucru va fi imposibil vom apela la soluționarea conflictului apelând la competențele instanțelor românești. Pentru acordul clientului cu Termenii și Condițiile, acesta își va asuma în totalitate aceste riscuri.

 

LIVRAREA COMENZILOR

Livrarea produselor comandate pe site-ul SC VOROVIR SRL-D se va face prin curier la adresa pe care clientul o va pune la dispoziție în momentul efectuării comenzii.

Clientul este obligat să verifice integritatea și conformitatea produsului/produselor comandat/comandate în momentul livrării și să refuze primirea acestora dacă  sunt în neconformitate cu ceea ce au comandat, prezentând defecte vizibile.

Clientul se obligă să verifice conformitatea, integritatea și integralitatea produselor comandate la momentul livrării acestora și să refuze primirea acestora dacă nu au fost livrate toate produsele comandate, produsele sunt neconforme, prezintă defecte vizibile sau dacă ambalajul acestora este deteriorat. În caz contrar, Clientul nu mai poate ridica nicio obiecție cu privire la Produsele comandate, cu excepția viciilor ascunse care vor putea fi reclamate, conform dispozițiilor legale incidente.

Pentru comenzile în valoare mai mică de 149 lei, costul pentru transport este de 20,46 lei.  Pentru comenzile în valoare de peste 149 de lei, transportul este gratuit. În ambele cazuri, există un cost de coletare de doar 6 lei. 

O parte din produsele vandute in cadrul magazinului online pot fi livrate direct din depozitul furnizorului.